Riolering verstopt in Nijmegen?

Geen paniek! Iedere verstopping wordt in een mum van tijd verholpen door onze rioolspecialisten. de door ons aangedragen professional is al jaren een begrip in Nijmegen en omstreken, één telefoontje naar ons is genoeg om uzelf te verzekeren van een snelle oplossing voor rioolproblemen. Voor het ontstoppen maken we gebruik van hoge waterdruk, waarmee de leidingen worden schoongespoten, en een mechanische freesmachine waarmee de dichtgeslibde leidingen stukje bij beetje worden schoongefreesd tot hun oorspronkelijke diameter.

Ook maken we gebruik van een kleine rioolcamera, die in de riolering wordt geplaatst en beelden vanuit de leiding doorzendt naar de monitor van onze rioolexpert. Op deze manier kunnen we uw riolering van binnenuit bekijken en zien we precies waar een verstopping of lekkage zich bevindt.

Meer dan alleen ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw riolering in Nijmegen kunt u 24/7 een beroep op ons doen, we helpen u graag. Maar op het gebied van riolering kunnen wij meer voor u betekenen: we voeren namelijk ook inspectie en onderhoud uit en kunnen eveneens nieuwe riolering aanleggen. Is het riool beschadigd geraakt? Wij zijn uw partner op het gebied van reparatie of vervanging. Woont u in Nijmegen of omgeving? Wij staan voor u klaar als allround rioolspecialist. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel 0800 255 3733 of maak direct een afspraak.