Waterlekkage in Nijmegen

Bij waterlekkage bevindt water zich op een plaats waar het niet hoort te zijn: buiten de leiding die het water hoort aan of af te voeren. Door uw gehele woning ligt een complex netwerk van waterleidingen en afvoerleidingen. Wanneer er ergens in een leiding lekkage ontstaat is het vaak nog een hele klus om de precieze plek van het lek aan te wijzen. Daarom is het belangrijk dat u meteen een vakman inschakelt als u waterlekkage vermoedt! In Nijmegen, maar ook ver daarbuiten, zijn wij u graag van dienst. de door ons aangedragen professional is al jarenlang succesvol in het verhelpen van lekkages en helpen ook u graag.

Schadelijke gevolgen van lekkage

Waarom is het zo belangrijk om niet te lang te wachten bij lekkage? Het water dat zich buiten de leidingen bevindt kan uw woning ernstig en blijvend beschadigen. Het water dringt in allerlei materiaal, zoals beton, houtwerk, isolatiemateriaal, behang en stucwerk. Hier ontstaan schimmels die er niet alleen vies uit zien, maar bovendien erg schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Door snel te handelen bij waterlekkage kunt u ervoor zorgen dat de schade aan uw woning minimaal blijft. Hoe minder waterschade, hoe beter! In Nijmegen begrijpen onze vakmannen dit als geen ander. Daarom staan wij 365 dagen per jaar klaar om u van dienst te zijn, 24 uur per dag! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.