Wat te doen bij stankoverlast in Nijmegen?

Stankoverlast is een vervelend probleem, helemaal als er niets is wat u lijkt te kunnen doen om de stank te verhelpen. U zult zelf niet meer prettig in uw woning kunnen zijn en ook bezoek zult u waarschijnlijk niet snel uitnodigen. Maar geen nood: woont u in Nijmegen of omgeving en hangt er in uw woning een nare rioollucht? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Wij zijn al jaren uw rioolexpert en verhelpt problemen zoals stankoverlast in een mum van tijd.

De oorzaak van stankoverlast

Hangt er in uw woning een vieze rioollucht, en kunt u niet achterhalen waardoor deze stank wordt veroorzaakt? Stankoverlast ontstaat in de meeste gevallen door een klein scheurtje of breukje in een rioolbuis. Dergelijke scheurtjes ontstaan bijvoorbeeld door een verzakking van de grond of door wortelgroei. Ook kan een ernstige verstopping voor zoveel druk zorgen dat de rioolbuis scheurt.

Door het lek stroomt vies rioolwater uit de leiding en kan de geur zich door uw woning verspreiden. Het stankprobleem kan dus alleen worden verholpen door het lek in de rioolbuis te vinden en te dichten! Hiervoor maken we in Nijmegen en omgeving gebruik van een speciale rioolcamera, die beelden van binnenin de leiding uitzendt naar de monitor van onze monteur. We brengen het probleem snel in kaart en zorgen voor een adequate oplossing!

Schakel ons vandaag nog in via 0800 255 3733 of neem online contact met ons op.